FORGOT YOUR DETAILS?

CASUTE DE
GRADINA

Nascut de la acelaai creator al iglusauna, prezentam noul Igluhut, construit de mâini artizanale calificate, pentru a te face sa visezi. Dispunem de patru modele, de diferite dimensiuni si mobilier interior. Acestea va vor fi livrate gata de utilizare, economisind saptamâni de lucrari de constructie la fata locului si sunt deja echipate cu sisteme electrice, încalzire si mobilier, plus instalatii sanitare si sanitare în modelele 3 si 4.
Izolatia a fost proiectata pentru climatul nordic si este conceputa pentru a va face sa dormiti linistiti chiar si cu temperaturi polare. Toate modelele au diferite optiuni disponibile si pot fi construite în functie de nevoile dvs.

Camping suite

Modelele noastre de casute sunt spatioase si confortabile, perfecte pentru a petrece o seara linistita într-o atmosfera confortabila. Ca toate produsele noastre, sunt realizate din lemn de brad solid de prima alegere si sunt facute sa reziste in timp.

DATE
TEHNICE

TOP

Pagina noastra foloseste cookie-uri si colecteaza informatii personale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit/ă de aceasta.

Informatiile personale colectate de aceasta pagina prin formularul de comanda sau prin formularul de contact sunt folosite strict pentru a va raspunde intrebarilor, pentru a crea oferte personalizate sau pentru factura, acestea din urma fiind informatii obligatorii pentru a putea achizitiona produsele noastre.

Prin completarea formularului/formularelor sunteti de acord cu prelucrarea datelor conform cu cele notate mai sus.

Va multumim!