FORGOT YOUR DETAILS?

GRADINA DE LEGUME

Va prezint un model de gradina, care este foarte usor de facut, arata si foarte bine si este mereu curat, astfel si atunci cand ploua sau dupa ploaie cand este noroi poti intra intr-o astfel de gradina, deoarece are un strat gros de pietris si nu te murdaresti. Sub stratul de pietris am pus o folie geotextila sa permita trecerea apei dar in acelasi timp sa nu creasca buruiana.

La aceste straturi exista posibilitatea sa le acoperi cu folie si sa devina o mica sera oricare din strat, se poate vedea in imaginile de mai jos. Astfel se pot proteja anumite legume care noi altfel nu le-am putea creste in zona noastra cum ar fi anghinarea, dar protejata cu un strat de paie si folie deasupra pe timpul iernii, putem avea si astfel de legume. In luna aprilie am avut zuchini, ceapa verde din martie, rucola in aprilie etc.

Fiecare strat este prevazut cu irigare automata prin picurare, la fiecare strat este pus robinet de pornit oprit, astfel daca intr-un strat nu avem semanat legume putem sa oprim robinetu si in acel strat nu va iriga picuratorul

TOP

Pagina noastra foloseste cookie-uri si colecteaza informatii personale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit/ă de aceasta.

Informatiile personale colectate de aceasta pagina prin formularul de comanda sau prin formularul de contact sunt folosite strict pentru a va raspunde intrebarilor, pentru a crea oferte personalizate sau pentru factura, acestea din urma fiind informatii obligatorii pentru a putea achizitiona produsele noastre.

Prin completarea formularului/formularelor sunteti de acord cu prelucrarea datelor conform cu cele notate mai sus.

Va multumim!