FORGOT YOUR DETAILS?

INTRETINERE GRADINI SI SPATII VERZI

Cea mai grea si lunga lucrare din intretinerea de gradina este ingrijirea gazonului.Sa tai iarba sau un gard viu par lucruri simple, dar ele nu sunt ... e vorba de micile detalii care fac dintr-o grădină o grădină frumoasă! Deosebirea între omul care doar tunde iarba si un gradinar adevarat consta în atingere.
Tunderea corecta si in mod regulat, este foarte importanta in intretinerea si cresterea buna a gazonului.

Erbicidarea selectiva ocazionala, fertilizare regulata si tratarea gazonului inpotriva bolilor nu trebuie facute saptamanal, dar aceste lucrari nu pot fii date uitarii in cazul in care va doriti o peluza frumoasa. Ingrijirea gazonului incepe di pramavara devreme, cand este adecvat sa se faca aerarea gazonului. Aerisirea gazonului se poate face cu grebla, dar rezultatul cel mai bun este obtinut daca se face cu aparat de aerisire gazon profesional. Dupa care este optim sa se puna fertilizant profesional care asigura elementele necesare dezvoltarii optime a gazonului.

TOP

Pagina noastra foloseste cookie-uri si colecteaza informatii personale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit/ă de aceasta.

Informatiile personale colectate de aceasta pagina prin formularul de comanda sau prin formularul de contact sunt folosite strict pentru a va raspunde intrebarilor, pentru a crea oferte personalizate sau pentru factura, acestea din urma fiind informatii obligatorii pentru a putea achizitiona produsele noastre.

Prin completarea formularului/formularelor sunteti de acord cu prelucrarea datelor conform cu cele notate mai sus.

Va multumim!